Torsdag den 24. mai åpnet Galleri Mølla i Melhus min utstilling “intimo”. Flere måneder med forberedelser var over, og de siste dagene inn mot vernissasje fikk jeg hjelp av en kamerat med å henge opp bilder i lokalene.

Jeg var spent på hvor mange som kom på vernissasjen, etter annonsering på Facebook om arrangementet og utsendelse av flyers rundt omkring i nærmiljøet. Gleden var derfor stor da det viste seg å komme mange! Min samboer Vigdis sto for servering av fingermat og sprudlevann, og selv holdt jeg en kort tale før jeg åpnet utstillingen.

Folk så ut til å trives, og det gledet meg at så mange viste oppriktig interesse og spurte meg om bildene og fotograferingen min. Allerede åpningskvelden solgte jeg for flere titusen..!

 

Utstillingen er åpen i tre helger:

Lørdag 26. og søndag 27. mai
Lørdag 2. og søndag 3. juni
Lørdag 9. og søndag 10. juni

Alle dager fra 13:00 til 16:00.