De fleste fotografiene og gicléene mine er tilgjengelige som nummererte eksemplarer i begrensede partier.

Jeg lager forstørrelser opp til 55 cm korteste side selv, på enten lerret eller kunstfotopapir med Epson storformatprinter og høykvalitetsblekk. Større bilder produseres av et profesjonelt spesialfirma.

I nettbutikken tilbyr jeg normalt ikke store bilder montert i glass og ramme som jeg ikke har på lager. Det er individuelt hva man liker av rammetyper, farger, bredder på passepartout, akryl, aluminium osv, og faren for transportskader under sending er stor. Ta derfor kontakt om du ønsker bilder ferdig innrammet, vi avtaler henting/levering.

 

Behandles forsiktig

Bilder som er laget på høykvalitets kunstfotopapir er sårbare for bretter, flekker og fingeravtrykk. Derfor sender jeg ofte med hvite bomullshansker som bør brukes når bildene håndteres. Lerretsbildet er mer motstandsdyktige, og tåler derfor mer. Jeg anbefaler også at eventuell innramming blir gjort av et profesjonelt rammeverksted.

De minste bildene blir sendt flatpakkede, mens de større sendes i rull.

 

Ekthetsbevis

Med hvert bilde i begrenset opplag følges et ekthetsbevis – Certificate Of Authenticity – som bevitner at bildet er et nummerert eksemplar fra et opplag (se illustrasjon).