Skogen trekker alltid i meg, særlig den tunge og gamle skogen. Saktmodige og dempede toner, milde og varme dufter, og en fred som kjennes dyp inne i sjela. Jeg drømte meg bort og glemte å ta bilder. Kamera hang rundt skuldra. Det ble for mørk til å ta bilder uten stativ.

Eller kanskje ikke..? Jeg skrudde opp ISO-verdien til 1600, lot det stå til med dobbeltsksponeringer på frihånd med den innebygde blitsen koblet inn for avfyring på bakre lukkegardin. Og joda, det gikk såvidt!

6 Kommentarer

  1. Dette er jo nesten som et maleri- veldig bra!. Så fint at du deler info om hvordan dette er tatt 🙂

  2. Bra bilde med mye villmarksfølelse. Bildet får meg også til å tenke på boka di. Naturens Storstue. Få fotobøker har inspirert meg mer.

  3. Takk for sist! 🙂

    Et meget fint bilde Dag! Typisk røtterengsk! I likhet med Ivar så tenker jeg på Naturens storstue. Herlig at du også har kommet igang med en blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pin It on Pinterest