Et av mine undervannsbilder stilles ut i Italias hovedstad Roma nå i juni 2018. Det er bildet «Flytende løvblad» som deltar i LoosenArts gruppeutstilling «Underwater» i Millepiani Exhibition Space.


«
Floating Leaf»

 

Bildet er tatt med et Sony RX100 kompaktkamera i et undervannshus med dome, som er håndholdt under overflata på ei lita elv. Det er bredden med løvtrær som vises mot en himmel med skyer, og bredden sees i en buet linje som er halvparten av det såkalte Snell’s window, som er et lysbrytningsfenomen.

LoosenArt er et online galleri og en plattform dedikert samtidskunst. 25% av LoosenArt Gallerys inntekter går som bidrag til å støtte noen av de viktigste organisasjoner som er engasjert i menneskerettigheter.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pin It on Pinterest