De fleste fotografiene mine er tilgjengelige som nummererte eksemplarer i begrensede partier, avhengig av størrelse.

Jeg lager forstørrelsene selv opp til 55 cm korteste lengde, på enten lerret eller Hahnemühle kunstfotopapir med Epson storformatprinter og høykvalitets blekk. Større bilder produseres av et profesjonelt spesialfirma. Ta kontakt om du vil ha en størrelse som ikke er listet på denne nettsiden, så lager/bestiller jeg etter ønske.

På denne nettsiden tilbyr jeg ikke bilder montert i glass og ramme som jeg ikke har på lager. Det er individuelt hva man liker av rammetyper, farger, bredder på passepartout, akryl, aluminium osv, og faren for transporskader under sending er stor. Ta derfor kontakt om du ønsker bilder ferdig montert, så blir det lettere for meg å bestille det som ønskes hos et rammeverksted. Vi avtaler henting/levering.

 

Behandles forsiktig

Bilder som er laget på høykvalitets kunstfotopapir er sårbare for bretter, flekker og fingeravtrykk. Derfor sender jeg med hvite bomullshansker som bør brukes når bildene håndteres. Lerretsbildet er mer motstandsdyktige, og tåler derfor mer. Jeg anbefaler også at eventuell innramming blir gjort av et profesjonelt rammeverksted.

De minste bildene blir sendt flatpakkede, mens de større sendes i rull.

 

Ekthetsbevis

Med hvert bilde i begrenset opplag følges et ekthetsbevis – Certificate Of Authenticity – som bevitner at bildet er et nummerert eksemplar fra et opplag (se illustrasjon).

Pin It on Pinterest