Også i år fikk jeg gleden av å bli invitert til å delta i Bryggeutstillinga i Råkvåg! Jeg setter stor pris på å få delta med bilder også denne sommeren, og for første gang har jeg også akvareller med på utstilling...! Mine naturfoto er jeg trygg på, men som akvarellkunstner er jeg for amatør å regne. Jeg ser med spent forventning frem mot tilbakemeldingene 🙂

For første gang stiller jeg ut akvareller... det skal bli spennende å høre responsen! Som dere ser har jeg også fått skjegg i det siste. Man begynner visst å bli gammel.

Bryggeutstillinga er en tradisjonsrik salgs- og presentasjonsutstilling for kunst og håndarbeid. Den har blitt arrangert i 33 år, og flere tusen besøkende kommer innom hver sommer for å oppleve den trivelige stemningen i de gamle bryggene. Hvert år innhentes arbeider av kunstnere fra hele landet, samtidig som et utvalg av lokale kunstnere er representert.

I tillegg til innrammede bilder på veggen har jeg også en kasse bilder med bare passepartout.

Også i år selger jeg de populære eskene med kvadratiske gavekort med konvolutter. De er også å få kjøpt i nettbutikken min, eller stikk innom meg 🙂

Jeg er én blant rundt 80 kunstnere som skal pryde de grove veggene i brygga i sommer. Det er stort mangfold, bredde og variasjon i utstillinga, og flere kunstneriske uttykk utstilles. Både olje- akryl- og akvarellmalerier, glasskunst, keramikk, trearbeid, porselensmaling, kniver, strikk, skulptur og foto vises frem fra både etablerte kunstnere og amatører. Besøkende får med seg kunsten de ønsker å kjøpe, rett fra veggen.

Besøkstallet har ligget rundt 5000 de siste årene.

Alle bilder på utstillingen er merket med kunstnerens navn, bildetittel, kunstform og pris.

Jeg takker Gro Vorpvik og resten av Stjørnagruppa som arrangerer utstillingen for at de ville ha meg med i år også!