Fotokonkurransen Wildlife Photographer of the Year (WPY) er naturfotografenes Oscar. WPY, også kalt BBC Wildlife, er den lengstlevende og mest prestisjetunge fotokonkurransen i sitt slag i verden. I år ble den arrangert for 51. gang. Blant mer enn 50 000 innsendte bilder fra nesten 100 land, oppnådde mitt bilde “Frozen In Blue Ice” å bli et av fire finalebilder i kategorien Detaljer. Bildet viser et gult høstblad fastfrosset i isen på en elv.

Prisutdelingen foregikk i ærverdige Natural History Museum i London, og min daværende kone og jeg fikk oppleve en storslått seremoni som vil bli et minne for livet.

 

Her poserer jeg foran mitt premierte bilde

 

Foran inngangen til fantastiske Natural History Museum i London

 

Prisseremoni i Natural History Museum

 

Min daværende kone Eva og jeg

 

“Frozen In Blue Ice”

 

Bildet er tatt i Hopaelva ved Hopen på øya Smøla, på kysten av Midt-Norge

 

Kommentarfelt er stengt